Prestiž paket računa i usluga | OTP banka Srbija
Online banking Kontakt centar 0800 23 23 22
Online banking

Prestiž paket računa i usluga

Za vas koji živite dinamično i upravljate svojim finansijama na mobilnim uređajima. Odaberite Prestiž paket do 31.10.2021. i ostvarite 50% popusta na održavanje pakete u prva 3 meseca.

Paket Prestiž

Za vas koji želite više, živite dinamično i često putujete u inostranstvo, savršen izbor je Prestiž - paket koji uključuje putno osiguranje za vas i članove porodice. Uz Prestiž možete lako da upravljate svojim finansijama na mobilnim uređajima koristeći sve prednosti našeg m i e banka, sa povoljnim cenama za sve transakcije specijalno u ovom paketu. Odaberite prestiž paket do 31.10.2021. i ostvarite 50% popusta na održavanje pakete u prva 3 meseca.

Zatvori

Cena paketa na mesečnom nivou i cena paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

595 RSD
0 RSD
Kako da vas održavanje Prestiž paketa košta 0 dinara?
Popust Potreba potrošnja karticom na mesečnom nivou Cena paketa nakon umanjenja
50% 35.000 RSD 595 RSD 297,5 RSD
100% 60.000 RSD 595 RSD 0 RSD

Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete upola jeftiniji ili čak potpuno besplatan Prestiž paket!
Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom meseca stekli ste uslov da se odgovarajuće umanjenje primeni za taj mesec. Računaju se sve transakcije plaćanja roba i usluga debitnom karticom u zemlji, a koje su izvršene u mesecu za koji se obračunava naknada za vođenje platnog računa.

Umanjenje mesečne naknade ne primenjuje se u slučaju kada postoji već aktivno umanjenje po bilo kom drugom osnovu.

Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi do 30.04.2022.

Pogledajte šta još paket sadrži
 • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana,JKP Informatike Novi Sad, JKP Objedinjene naplate Niš, Elektro distribucije, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1 Srbija, Telenor), kao i Dunav osiguranja i Generali osiguranja , plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
 • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
 • SMS usluga – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. U okviru Prestiž paketa, sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
 • Govorni automat – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
 • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

Dobro je da znate

 • Za otvaranje računa uz Prestiž paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.
 • Ukoliko imate karticu za plaćanje u inostranstvu, plaćanja možete nesmetano obavljati u bilo kojoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom evro tekućem računu.

Prestiž je idealan paket za vas? Prijavite se putem online obrasca brzo i lako, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore