Klasik paket računa i usluga | OTP banka Srbija
Online banking Kontakt centar 0800 23 23 22
Online banking

Klasik paket računa i usluga

Odaberite jednostavne bankarske usluge uz Klasik paket do 31.10.2021. i ostvarite 50% popusta na održavanje pakete u prva 3 meseca.

Paket Klasik

Ukoliko želite standardne usluge banke po pristupačnoj ceni, za vas je idealan izbor Klasik paket. Na raspolaganju vam je Mastercard® Standard kartica a podizanje novca na bankomatima, kao i za plaćanja. Uz platne kartice iz Klasik paketa možete ostvariti brojne popuste prilikom kupovine kod naših partnera. Odaberite Klasik paket do 31.10.2021. i ostvarite 50% popusta na održavanje pakete u prva 3 meseca.

Zatvori
Cena paketa na mesečnom nivou
295 RSD
Pogledajte šta paket još sadrži
 • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1, Telenor), kao i Mediana Niš, plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
 • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
 • SMS usluga – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. U okviru Prestiž paketa, sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
 • Govorni automat – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
 • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

 

Dobro je da znate

 • Za otvaranje računa uz Klasik paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.

Želite sve pogodnosti Klasik paketa? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore