0800 23 23 22 Online banking

Kreditna ponuda

Bilo da vam je potrebna pozajmica za dnevnu likvidnost firme, kredit za obrtna stredstva, za investiranje u poslovni prostor ili pak kredit za refinansiranje – stojimo uz vas. Da se poslovanje razvija zdravim tempom.

1. Dozvoljeni minus po tekućem računu

Potrebna su Vam sredstva za dnevnu likvidnost ?

Pozajmica po tekućem računu predstavlja dozvoljeni minus po tekućem računu firme. U pitanju je rešenje koje vam omogućava prevazilaženje trenutne neravnoteže u prilivima i odlivima u tekućem poslovanju.

Sredstva možete koristiti u svakom trenutku, bez prethodne najave. Kamata se plaća samo za dane korišćenja dozvoljenog minusa, što vam omogućava da imate direktnu kontrolu nad troškovima kamata vezanim za ovaj proizvod.

2. Kredit za finansiranje obrtnih sredstava

Kredit namenjen nabavci obrtnih sredstava i izmirenju obaveza prema dobavljačima

Revolving kredit vam dozvoljava fleksibilnost da pozajmljujete novčana sredstva u određenoj sumi do dozvoljenog limita, a da kredit otplaćujete u slučaju viška sredstava. Kamata se obračunava samo na iskorišćeni iznos pozajmice.

Kada koristite kredit sa otplatom u ratama, možete povući sva sredstva do iznosa limita, koji ćete otplaćivati u jednakim ratama.

Prednosti kredita za obrtna sredstva su pre svega u nižoj kamatnoj stopi i u tome što su jednostavniji za odobravanje i podrazumevaju manje troškove.

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

3. Diskontovani krediti

Diskontovani krediti predstavljaju vrstu kredita za obrtna sredstva sa rokom otplate do 12 meseci

Glavna razlika u odnosu na ostale kredite namenjene finansiranju nabavke obrtnih sredstava jeste što se sredstva kredita plasiraju po dostavljenim profakturama od dobavljača sa kojima Banka ima sklopljen ugovor o poslovnoj saradnji, i to direktno na njihov račun.

Zbog specifičnosti saradnje sa dobavljačima sa kojima banka ima sklopljen ugovor o poslovnoj saradnji, imate mogućnost da kredit dobijete po nižoj kamati.

4. Investicioni krediti

Investicioni krediti su namenjeni nabavci opreme, kupovini poslovnog prostora, adaptaciji postojećeg poslovnog prostora i proširenju kapaciteta, kao i sličnim dugoročnim projektima. Osnovna prednost ovih kredita je finansiranje na dugi rok, a tim naših stručnjaka vam stoji na raspolaganju za konsultacije oko vaših biznis planova.

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

5. Višenamenska kreditna linija

Višenamenska kreditna linija je namenjena klijentima koji imaju potrebu za korišćenjem različitih proizvoda u okviru odobrenog limita

Kako se koristi višenamenska kreditna linija?

U zavisnosti od kreditne sposobnosti odobrava se limit u okviru kojeg imate mogućnost da na jednostavan način koristite različite proizvode shodno svojim potrebama i to:

Za povlačenje tranše kredita ili dokumentarnog proizvoda dovoljno je samo podneti odgovarajući zahtev.

Koji su benefiti Višenamenske kreditne linije?

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore