0800 23 23 22 Online banking

Kada znaš da vidiš šumu od drveta

Pridruži nam se u borbi protiv klimatskih promena

Otvaranjem paketa računa u OTP banci ili aktiviranjem Google Pay ili Apple Pay učestvuješ u sadnji drveća!

OTP banka i Mastercard ti pružaju priliku da budeš deo Priceless Planet Coalition programa i doprineseš zelenijoj budućnosti! Aktiviraj Apple Pay ili Google Pay uslugu uz koje možeš da pretvoriš svoj mobilni telefon u mobilni novčanik i koristiš ga kao karticu za plaćanje, a mi ćemo zasaditi jedno drvo.

Kako da svoju OTP Mastercard platnu karticu dodaš na Google Wallet ili u Apple wallet i beskontaktno plaćaš sigurnije i lakše, saznaj na linku ovde.

Otvori Fluo, Praktik, Prestiž ili Klasik paket računa i time ćeš postati deo programa Mastercard Priceless Planet Coalition, a zahvaljujući tebi mi ćemo zasaditi jedno drvo. Uz otvaranje jednog od navedenih paketa računa očekuje te i niz pogodnosti o kojima više možeš da saznaš na našoj veb strani.

OTP banka zajedno sa vama i sa stručnjacima za klimatske nauke i obnovu šuma iz internacionalnih instituta Conservation International (CI) i World Resources Institute (WRI) već treću godinu zaredom kroz Mastercard Priceless Planet Coalition program učestvuje u sadnji drveća u područijima sveta gde je pošumljavanje najpotrebnije, sa ciljem da do 2025. godine zajedno zasadimo 100 miliona stabala drveća.

Pridruži nam se u periodu od 01.07. -31.10.2023. godine i zasadićemo drvo i u tvoje ime.

Doprinesi zelenijoj budućnosti!

Želite sve pogodnosti OTP paketa? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Popunite polja forme


  0/36


  0/36  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore